Tarte Flambée


”Pizza fra Alsace”
På vej hjem fra kørselv-ferie til Toscana, kørte vi op over alperne, gennem Mont Blanctunnelen, gjorde ophold i Geneve og satte kursen mos Strassbourg. Og her måtte jeg igen overraskes.
Denne gang af en slags "bastard pizza", nemlig Tarte Flambée.
I al sin enkelhed en meget tynd pizzabund- den er oprindelig lavet af dejrester, der blev rullet ud og smidt i gløderne- med lidt creme fraiche, løg og bacon(speck).
 
 
 
Ingredienser:

Pizzadej eller Hvede Tortilla’er  -ja, hvis man ikke gider at lave en dej selv, så kan man sagtens bruge hvedetortilla'er
Bacon - de bruger selc speck, men god bacon er moms- min yndlingsgrøntsag.
Løg
Creme Fraiche 38%
Muskatnød
Peber
 
 
Fremgangsmåde: 

Baconternene og løgene blancheres i kogende vand i et par minutter
Tortilla’en smøres med et lag creme fraiche
Muskat rives over og der drysses med peber
Bacon og løg bredes ud over tortillaen/bunden
Sættes under grillen i ovnen i et par minutter – til brødkanten tager farve
Serveres rygende varm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar