I can't help it - jeg er vild med muslinger og skaldyr i al almindelighed - dog bortset fra østers!
Denne opskrift er tyvstjålet fra Sølvskeen - den ultimate italienske kogebog.
Ingredienser:
1 net med muslinger - 1 kg.
1½ dl. olivenolie
2-3 fed hvidløg
godt med bredbladet persille
salt og peber
Vermicelli - faktisk bruger jeg mest min hjemmelavede maccheroni - ikke at forveksle med makaroni - denne er den "riflede" type penne
Tilberedning:
Muslinger:
Disse skylles, skubbes og skæg fjernes. Muslinger der ikke lukker sig, eller hvor skallen er beskadiget kasseres.
Efter tilberedning kasseres de muslinger der ikke har åbnet sig.
Varm olien i en bredbundet gryde og tilsæt de hakkede hvidløg og muslingerne.
Lad muslingerne koge i 5 minutter og ryst ofte gryden.
Tag gryden af varmen og brug en hulske til at tage muslingerne op.
Kasser dem der ikke har åbnet sig og tag muslingerne ud af skallerne - gem eventuelt en håndfuld til pynt.
Hæld olien over i en stor pande og tilsæt muslingerne.
Tilsæt den kogte pasta og lad det koge i et par minutter, mens det vendes sammen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Server i dybe pastatallerkner og drys rigeligt med bredbladet persille over.
Denne opskrift er tyvstjålet fra Sølvskeen - den ultimate italienske kogebog.
Ingredienser:
1 net med muslinger - 1 kg.
1½ dl. olivenolie
2-3 fed hvidløg
godt med bredbladet persille
salt og peber
Vermicelli - faktisk bruger jeg mest min hjemmelavede maccheroni - ikke at forveksle med makaroni - denne er den "riflede" type penne
Tilberedning:
Muslinger:
Disse skylles, skubbes og skæg fjernes. Muslinger der ikke lukker sig, eller hvor skallen er beskadiget kasseres.
Efter tilberedning kasseres de muslinger der ikke har åbnet sig.
Varm olien i en bredbundet gryde og tilsæt de hakkede hvidløg og muslingerne.
Lad muslingerne koge i 5 minutter og ryst ofte gryden.
Tag gryden af varmen og brug en hulske til at tage muslingerne op.
Kasser dem der ikke har åbnet sig og tag muslingerne ud af skallerne - gem eventuelt en håndfuld til pynt.
Hæld olien over i en stor pande og tilsæt muslingerne.
Tilsæt den kogte pasta og lad det koge i et par minutter, mens det vendes sammen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Server i dybe pastatallerkner og drys rigeligt med bredbladet persille over.

Hvor er opskriften på Hotdog's..? Kan jo ikke blive ved med at vente Hrrrmpf
SvarSletJa, undskyld da. men her er den: en god rød pølse- helst en af Tulips rigtige pølsevognspølser - spørg din pølsepusher- varmes i en fond af rigeligt varmt vand tilsat en bouillonterning og et skvis eddike. Lad den stå i mindst en halv time. Et af de store Påske pølsebrød ristes nænsomt og flækkes. Først lægges en stribe AH sennep i bund og så lægges pølsen på lejet af mutarden. Her er det vigtigste trick: pølsen skal smile! Altså "krumme op ad" med enderne. Der garneret med ketchup fra AH og remoulade fra Gråsten rørt op med lage fra agurkesalaten. Det hele dækkes med friskhakket løg og beklædes med skiver af agurkesalat. Hot dog'en nydes umiddelbart efter kreationen. Det er en uskik at bruge ristede løg- de er alligevel lavet at roer!
SvarSlet