Tagliatelle con gamberetti e asparagi

Pasta med rejer og asparges


Denne enkle og utrolig velsmagende ret fik vi på en restaurant på havnefronten i Mazara Del Vallo.
Til retten her bruger jeg tagliatelle.

Man skal bruge grønne asparges, nogle gode rejer og god olivenolie, samt bredbladet persille.

Asparges'ne skæres i stykker af ca. 1 cm., og de koges godt møre i lidt vand - vi er vant til at de nærmest kun skal blancheres, men når de på denne måde 'skamkoges', får kogevandet en rigtig dejlig smag.

På en pande varmes olivenolien og rejerne kommes hurtig på. Inden de tager farve, kommes asparges med kogevand på panden. Der krydres med salt og friskkværnet peber og de kogte pasta vendes i.
Der spredes olie over retten, som drysses med persille og serveres straks.

Bon appetito

PS: det er en dødssynd at bruge parmesan på fiske- og skaldyrretter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar